1_kep.jpgA 2015. március 16-22. közötti VIII. Országos Étterem Hét újra sikerrel zárult!
Az előző eseményhez hasonlóan ismét 23.000 Vendég foglalt asztalt a 125 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!

A megjelent Vendégek közül 3.250-en küldték el véleményüket a március 16-25. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2015. tavaszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 kategóriában.
(a toplistánál csak azokat a véleményeket vettük figyelembe, melyek mögött a rendszerünkben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont és darabszámát is számoltuk, illetve minden étterem esetében súlyoztuk az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)

Budapesti lista - TOP 10 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:
10. Eiffel Bistro & Bar
9. L.A. Bodegita étterem
8. Olíva étterem
7. Gellért Söröző & Brasserie
6. Budapest Bisztró
5. Trattoria Mamma étterem
4. VakVarjú étterem (ÚJLIPÓT)
3. VakVarjú étterem (PEST)
2. Manna lounge & étterem
1. Kakas étterem

kakas_etterem.jpgKakas étterem – Fenyvesi Attila (étteremvezető):
"Az idei évben is hatalmas izgalmak közepette vártuk az Étterem Hét kezdetét.
Mindenki teljes odaadással és felkészüléssel durálta neki magát a hétfői kezdésnek.
Tudtuk, hogy ez a hét legalább kétheti energiáinkat, vagy még többet is fel fog emészteni, de nem baj, így lesz az igazi a kihívás.
A menüsorban próbáltunk minél többféle alapanyagot szerepeltetni, ahol mindenki kedvére állíthatta össze a számára legmegfelelőbb ételsort.
Tavaly a harmadik helyen végeztünk, nyilván az idei évben (titkon) ennél egy kicsivel jobb helyezést szerettünk volna elérni.
A kitartó és fáradni képtelen csapatmunka meghozta az eredményét, idén sikerült az élen végeznünk!
Köszönet illeti Fejes Tamás séfünket, továbbá minden egyes kollégánkat, akik mind fontos szerepet játszottak ebben a sikerben.
Továbbá szeretnék köszönetet mondani minden egyes vendégünknek, akik ellátogattak hozzánk és értékelésükkel hozzájárultak helyezésünkhöz.
Reméljük sokan visszatérnek hozzánk, hogy megmutathassuk, nemcsak az Étterem Hét alkalmával tudjuk Vendégeinket elkápráztatni."

 

Budapesti lista - TOP 5 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
5. Le Bourbon étterem - Le Méridien Budapest
4. Fuji japán étterem
3. Vogue hajó-étterem
2. Fire Churrascaria restaurant
1. La Perle Noire Restaurant and Lounge

la_perle_noire.jpgLa Perle Noire Restaurant & Lounge – Szarvas Szilvia (tulajdonos):
"Mindenekelőtt szeretnénk Vendégeinknek megköszönni, hogy bennünket választottak, és visszajelzéseikkel segítették munkánkat.
Értékeléseikkel hozzájárultak ahhoz, hogy a La Perle Noire étterem sorozatban harmadszor nyerte el az „Étterem Hét legjobb étterme” díjat.
Kifejezetten támogattuk a DiningCity kezdeményezését, miszerint a sokak által kedvelt és látogatott Országos Étterem Hét keretein belül jöjjön létre egy „Prémium” kategória, amelyben a többi vendéglátóhellyel együtt be tudjuk mutatni a mai gasztronómiai trendeket és kulináris harmóniákat.
A magyar vendéglátás számos minőségi étteremmel bővült, és ezzel párhuzamosan a Vendégek érdeklődése is fokozódik a csúcsgasztronómia iránt.
A DiningCity Országos Étterem Hét jó alkalmat biztosít ahhoz, hogy a résztvevő éttermek menüiből válogatva a Vendégek szabadon válasszanak a számukra vonzó ajánlatok közül.
Természetesen mi is több éttermet látogatunk meg ilyenkor, és még nagyobb büszkeség számunkra, hogy ilyen kiváló mezőnyben tudtunk ismét sikert elérni.
A La Perle Noire-ban mindannyian azért dolgozunk, hogy Vendégeink számára élménnyé varázsoljuk a nálunk eltöltött időt.
Munkatársaimmal együtt reméljük, hogy sokan döntenek úgy, hogy visszatérnek hozzánk, vagy kipróbálják éttermünk kreatív konyháját."

 

Országos lista - TOP 5 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:
5. Bistorant restaurant winebar (Szeged)
4. Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse)
3. zip's brewhouse (Miskolc)
2. Végállomás Bistorant (Miskolc)
1. Zsolnay étterem és kávézó (Pécs)

zsolnay_etterem.JPGZsolnay étterem és kávézó (Pécs) – Teleky Zoltán (tulajdonos):
"Köszönjük a vendégek bizalmát, hogy eljöttek hozzánk és kíváncsiak voltak a Zsolnay Étterem csapatának munkájára és annak gyümölcsére.
Igazán megtisztelő, hogy a vendégek értékelése alapján 2. alkalommal nyertük meg egymás után ezt a kitüntető címet. Nekünk az igazi érték az, ha a vendégek elismernek minket, visszatérnek hozzánk, hiszen ezért dolgozunk.
Elhivatottak vagyunk a szakmánk iránt és alázattal végezzük munkánkat a mindennapokban.
Úgy gondoljuk, hogy ez még csak a kezdet azon a hosszú úton amin elindultunk közösen kollégáimmal.
Köszönjük a DiningCity-nek a lehetőséget, hogy részt vehettünk az Étterem Héten."

 

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
3. 67 étterem (Székesfehérvár)
2. Kistücsök étterem (Balatonszemes)
1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

szel_fiai_fogado.JPGSzél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) – Prisztóka Tibor (tulajdonos):
"Örömmel értesültünk a jó hírről, hogy éttermünk az Étterem Hét rendezvényen vidéken, a prémium menüsort nyújtó éttermek sorában, a vendégek szavazatai alapján első lett.
Aki ezen a rendezvényen étteremként részt vesz, arccal és névvel bevállalja, hogy a vendégek véleménye "kozmetika" nélkül kerül majd fel a DiningCity weboldalára.
Közhely, de attól igaz: hiába szeretnénk, mindenkinek mégsem tudunk megfelelni, sem az ételek ízvilágában, sem az "anbiente"-ben.
Mégis, az elmúlt négy alkalommal elért két második és két első hely jelent valamit.
Számunkra SOKAT.
Azt, hogy jó úton járunk.
Ez az út az "ars poetica"-m is egyben:
Mind a vendéglátásban, mind a borkészítésben megszállottja vagyok a tradícióknak, a régi hagyományos bor-, és ételkészítésnek, melyekben a természet színeit, illatát és ízeit igyekszünk a maga őszinteségében megmutatni vendégeinknek.
Mind a borászat, mind a gasztronómia ösvényein az emlékek, érzékek, és intuíció útját követve járunk, utána olvasva, kutatva mindkét szakma rejtelmeit.
Ami mindehhez kell: elsősorban Önök, a vendégeink, és persze egy elhivatott, jó szakember gárda, akik a céljainkkal azonosulva alkotnak, nap, mint nap.
Köszönjük Vendégeinknek!"

 

GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etteremkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr417322018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása