pomo_doro_1.jpg

Május 9. és 11. között kerül megrendezésre a SIRHA, azaz az élelmiszeripar-, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar prémium kategóriás szakkiállítása, melyet a legjelentősebb magyar kiállításszervező, a Hungexpo rendez. Május 6-án az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet sajtótájékoztatóján jártunk, akik 11 dél-olasz céggel vesznek részt a kiállításon.

A kiállításon lehetőség nyílik a 90. születésnapját ünneplő ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet által szervezett kollektív ICE standon kiállító 11 olasz cég termékeinek megismerésére az olívaolajtól a kávén és a tésztán át a borokig.

pomo_doro_3.jpgA 4 dél-olasz tartományból (Campania, Calabria, Sicilia, Puglia) érkező cégek a Piano Export Sud keretében vesznek részt, melyre az olasz kormány biztosít anyagi forrást.
Az eseményen 350 kiállító cég vesz részt és várhatóan 20.000-en fognak kilátogatni.

pomo_doro_2.jpgAz olasz kollektív stand, melyet az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet szervez 240 m2-es területen, a legnagyobb külföldi jelenlétnek számít más kiállító országokhoz viszonyítva. Az esemény jelentős promóciós lehetőséget nyújt az olasz vállalatoknak, tekintve a kiállított termékek minőségét és a növekvő keresletet a különböző olasz régiók jellegzetes termékei iránt.

Május 9. és 11. között itt található meg az olasz ICE stand:

Hungexpo A pavilon, M41-L41-K41

A bejegyzés trackback címe:

https://etteremkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr308692808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása