pane_vino_7.jpg

A spárgaszezon vége felé a budai Pane Vino étterem egy 5 fogásos spárgavacsorára vállalkozott, fogásonként egy-egy pohár borral a csopaki Szent Donát pincészet tételeiből.

etterem_het_logo.jpgA 2017. márciusi Étterem Hét 136 résztvevő étterméről 3.160 Vendég küldte el értékelését és véleményét a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A Vendégek véleménye alapján 2 budapesti/Pest megyei toplistát is kialakítottunk:
-> TOP 10 étterem  – 3.300 Ft-os menükategória
-> TOP 5 étterem    – 4.900 Ft-os Prémium menükategória

Április 3. és 9. között a DiningCity megrendezi az Étterem Hét EXTRA programot, mely keretében még egy extra hét erejéig tudják a Vendégek kipróbálni a márciusi Étterem Hét közönségdíjas éttermeinek győztes, 3 fogásos menüajánlatait, méghozzá változatlan árakon!
A menü ugyanaz lesz, mint a márciusi héten.
Alább mind a 15 étteremnél feltüntetjük a pontos menüajánlatot.

Asztalfoglalás március 29. (szerda) reggel 6.00-tól kizárólag a
www.etteremhet.hu oldalon keresztül.

2017_tavasz_rw.jpgA 2017. március 13-19. közötti XII. Országos Étterem Hét remek vendégszámmal zárult! Idén tavasszal 26.000 Vendég foglalt asztalt a 136 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!
A megjelent Vendégek közül 3.160-an küldték el véleményüket a március 13-23. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2017. tavaszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 kategóriában.

1_1.jpgTavaly év végén sikerült belekóstolnunk a vidéki éttermek legjobbjaiba, most így év elején arra gondoltunk, hogy hagyjuk az éttermeseket is pihenni, és egy másfajta gasztroélményt keresünk. A Ráday utcában rábukkantunk Budapest egyik legkisebb, de annál nagyszerűbb gasztroüzletére. A csak egyszerűen Szalámiboltra elkeresztelt kis szentély meglepően nagy választékkal bír. Olyan különlegességeket tudunk itt kóstolni és vásárolni, mint: liba-, kacsa-, nyúl-, kecske, hal-, mangalica-, szarvas-, szürkemarha-, bika-, vagy őzszalámi.

vegallomas_1.jpgKelet-Magyarország egyre jobb!
Nemcsak a látnivalók, az infrastruktúra és a szolgáltatások kapcsán, hanem a vendéglátást tekintve is. A Debrecen-Tokaj-Miskolc tengely gasztronómiai fejlődése, színvonala és kínálata már-már mellbe vágó. Ez, a jó néhány éve még lesajnált régió mára már számos megbízható, kreatív és szezonális étteremmel bír, mint akár Budapest vagy Nyugat-Magyarország. Legújabb kedvencünk a miskolci Végállomás Bistorant, amely véleményünk szerint a régió legjobb vendéglátóhelyei közé sorolható. Hogy miért és mire lehet itt számítani?

Az Up & Down Duna-parti nívós étterem idén novemberben ünnepelte első születésnapját, melynek tiszteletére egy könnyed, felszabadultabb zártkörű partit szerveztek, amire a DiningCity is hivatalos volt. Meglestük, mit csináltak a fiúk-lányok az elmúlt egy év alatt.

15235878_1781462855436366_5951990633960334230_o.jpg

etterem_het_logo.jpgA 2016. októberi Étterem Hét 117 résztvevő étterméről több mint 3.100 Vendég küldte el értékelését és véleményét a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A Vendégek véleménye alapján 2 budapesti toplistát is kialakítottunk:
-> TOP 10 étterem  – 3.300 Ft-os menükategória
-> TOP 5 étterem    – 4.900 Ft-os Prémium menükategória

November 14. és 20. között a DiningCity megrendezi az Étterem Hét EXTRA programot, mely keretében még egy extra hét erejéig tudják a Vendégek kipróbálni az októberi Étterem Hét közönségdíjas éttermeinek győztes, 3 fogásos menüajánlatait, méghozzá változatlan árakon!
A menü ugyanaz lesz, mint az októberi héten.
Alább mind a 15 étteremnél feltüntetjük a pontos menüajánlatot.

Asztalfoglalás november 2. (szerda) reggel 6.00-tól kizárólag a
www.etteremhet.hu oldalon keresztül.

gyoztes.jpgA 2016. október 10-16. közötti XI. Országos Étterem Hét rekord vendégszámmal zárult! Idén ősszel 25.000 Vendég foglalt asztalt a 117 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!
A megjelent Vendégek közül 3.100-an küldték el véleményüket az október 10-22. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2016. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 kategóriában.

pane_vino_kep_1.jpgA PaneVino budai kisétterem az ambivalencia mintapéldája – a tradíció és az innováció, a családiasság és az üzleti élet, valamint a feszesség és a lazaság találkozik éppúgy a hely hangulatában, mint a tányérokon.

alcazar_kep_1.jpgNem éppen a város legfrekventáltabb részén, a Soroksári út bevezető szakasza melletti Lechner Ödön fasor irodaházai között húzódik meg az Alcazar étterem.
Ez a hely egy rejtett gyöngyszem, a hazai vendéglátás egyik olyan egysége, amely még felfedezésre, berobbanásra vár. Nem véletlenül írjuk ezeket a sorokat… egy 7 fogásos fine dining menüt próbáltunk ki a napokban, mely tele volt jobbnál jobb ötletekkel és csavarokkal.