bori_mami_1.jpgSzuper hétvégét töltöttünk Gyöngyösön, melynek méltó zárásaként ettünk egy jót a Bori Maminál.
Rég voltam olyan helyen, ahol minden ennyire klappolt, mint itt.

ikon1.jpgÚj, téli étlappal indult Kelet-Magyarország egyik legjobb vendéglátóhelye, a debreceni IKON étterem. Mi a hétvégén ki is próbáltuk, és örömmel konstatáljuk, hogy az étterem továbbra is méltó hírnevére. Rögtön nekiestünk egy 6 fogásos és egy 3 fogásos menünek, csakhogy az élmény teljes legyen.

laperlerw1.jpgOktóberben újra eljött az Étterem Hét ideje, amikor neves és kevésbé neves, ám minőségi éttermek kínálják fogásaikat jelentős kedvezménnyel.

Én mindig izgalommal várom, hogy milyen lesz a felhozatal, milyen éttermek vesznek részt, mi lesz a menü, stb. Vannak már helyek, ahova évek óta visszatérek az Étterem Hét alkalmából, mert minden alkalommal tud olyat kínálni, amire örömest igent mondok.  

Most elég zsúfolt napjaim voltak, így nem tudtam előre foglalni, inkább a szerencsé(m)ben bíztam.

etterem_het_logo.jpg

A 2017. októberi Étterem Hét 114 résztvevő étterméről 3.100 Vendég küldte el értékelését és véleményét a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A Vendégek véleménye alapján 2 budapesti/Pest megyei összesített toplistát alakítottunk ki:
-> TOP 5 étterem – 4.900 Ft-os Prémium menükategória
-> TOP 5 étterem – 3.300 Ft-os menükategória

A fentieken túl 6 új kategória is bevezetésre került:
-> 4.900 Ft-os menükategória
Legjobb étterem konyha / kiszolgálás / hangulat kategóriában
-> 3.300 Ft-os menükategória:
Legjobb étterem konyha / kiszolgálás / hangulat kategóriában

2017_tavasz_rw.jpgA 2017. október 9-15. közötti XIII. Országos Étterem Hét remek vendégszámmal zárult! Idén ősszel 26.500 Vendég foglalt asztalt a 114 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!
A megjelent Vendégek közül 3.100-an küldték el véleményüket az október 9-18. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2017. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 régi plusz 6 új kategóriában.

anyukam1.jpgHogy is lehetne szebben, jobban lezárni egy-egy szép hétvégét, mint elmenni az egyik legjobb vidéki étterembe, az encsi Anyukám Mondtába?
Nekem már kétszer volt szerencsém itt megfordulni, illetve több gasztró rendezvényen kóstoltam a jobbnál-jobb fogásaikat, így nagy várakozásokkal érkeztem.

1_3.jpgBár augusztus 20-a elmúlt, a nyár még nem mond búcsút. Ismét lesz egy kitűnő hétvége, amit a Balaton mellett tölthetünk. És ha épp Balatonfüred környékén jártok és szeretitek a bort, akkor szeptember 3-ig mindenképp látogassatok el a borfesztiválra. Én minden évben ott vagyok és próbálom szélesíteni a bor-tudásomat és tapasztalataimat.

1_2.jpgDe régen is volt már, amikor ázsiai étteremben falatoztunk. Pedig mennyire szeretjük. A napokban a Gozsdu udvarban jövet-menet vettük észre, hogy van egy nemrég nyílt étterem, amely Sakura Gozsdu névre hallgat, a kínálatát tekintve pedig kóstolhatunk itt japán, koreai, thai, de akár vietnami fogásokat is. Pont ez kellett nekünk, egy kis ázsiai körút a belvárosban.

pane_vino_7.jpg

A spárgaszezon vége felé a budai Pane Vino étterem egy 5 fogásos spárgavacsorára vállalkozott, fogásonként egy-egy pohár borral a csopaki Szent Donát pincészet tételeiből.

etterem_het_logo.jpgA 2017. márciusi Étterem Hét 136 résztvevő étterméről 3.160 Vendég küldte el értékelését és véleményét a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A Vendégek véleménye alapján 2 budapesti/Pest megyei toplistát is kialakítottunk:
-> TOP 10 étterem  – 3.300 Ft-os menükategória
-> TOP 5 étterem    – 4.900 Ft-os Prémium menükategória

Április 3. és 9. között a DiningCity megrendezi az Étterem Hét EXTRA programot, mely keretében még egy extra hét erejéig tudják a Vendégek kipróbálni a márciusi Étterem Hét közönségdíjas éttermeinek győztes, 3 fogásos menüajánlatait, méghozzá változatlan árakon!
A menü ugyanaz lesz, mint a márciusi héten.
Alább mind a 15 étteremnél feltüntetjük a pontos menüajánlatot.

Asztalfoglalás március 29. (szerda) reggel 6.00-tól kizárólag a
www.etteremhet.hu oldalon keresztül.