2025.10.28. 23:19
Az Étterem Hét közönségdíjas éttermei! - 2025. ősz
A 2025. októberi XXVIII. DiningCity Országos Étterem Hét alkalmával összesen 220 résztvevő étteremben próbálhattak ki a Vendégek különleges, 3 fogásos menüajánlatokat.
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!
A megjelent Vendégek közül 5.100-an küldték el véleményüket az október 2. és október 23. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2025. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, több kategóriában.
(a toplistánál csak azokat a véleményeket vettük figyelembe, melyek mögött a rendszerünkben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont- és darabszámát is számoltuk, illetve minden étterem esetében súlyoztuk az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)
TOP 5 a Michelin ajánlott kategóriában:
5. Costes Downtown Étterem
4. Felix Kitchen & Bar
3. Szaletly Vendéglő és Kert
2. Cut & Barrel Salumeria - Vineria
1. Textúra Étterem
Textúra Étterem –
Sárközi Ákos, Horváth Tamás, Kalocsai Zoltán /A Textúra Étterem csapata és vezetősége/
„Hatalmas megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a Textúra Étterem a 2025. őszi Országos Étterem Héten a vendégek szavazatai alapján, a „Michelin-ajánlással rendelkező éttermek” kategóriában 1. helyezést ért el!
Ez az elismerés különösen sokat jelent számunkra, hiszen vendégeink visszajelzései és élményei adják munkánk legfőbb értelmét. A díj számunkra nemcsak hatalmas sikert jelent, hanem egyben megerősítés, hogy amit képviselünk – a tudatos gasztronómia, a kreatív felfedezés öröme és a minőség iránti elkötelezettség – valóban megérinti és inspirálja vendégeinket.
Éttermünk 2018-ban nyitotta meg kapuit a város szívében, a Szent István Bazilika szomszédságában. A Textúra az a hely, ahol a játékosság, kísérletezés és felfedezés minden fogásban, minden részletben megjelenik. Sárközi Ákos Michelin-csillagos séfünk szakmai vezetésével konyhánk azt a gondolatot képviseli, hogy a fine dining nem luxus: Számunkra csúcsminőséget és különleges élményt jelent.
A gasztronómia véleményünk szerint nem pusztán étkezés, hanem élmény, művészet és kapcsolódás – egy kis idő, amikor megengedjük magunknak, hogy beszélgessünk, kikapcsoljunk és feltöltődjünk.
Hiszünk abban, hogy ahhoz, hogy felgyorsuljunk, előbb le kell lassítanunk…!
Ez az elismerés a Textúra teljes csapatát illeti: szakácsaink, séfeink, cukrászaink, felszolgálóink, és minden kollégánk érdeme, akik nap mint nap szenvedéllyel és alázattal dolgoznak azért, hogy vendégeink maradandó élménnyel távozzanak.
Hálásak vagyunk vendégeinknek, akik bizalmukkal, visszajelzéseikkel és szeretetükkel inspirálnak bennünket, hogy újra és újra átlépjük a határainkat!
Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az úton — és köszönjük, hogy együtt formálhatjuk a modern, tudatos, egyben hagyománytisztelő magyar gasztronómia jövőjét!”
**********************************************************************
Budapest - TOP 5 a 10.900 Ft-os Exkluzív kategóriában:
5. Agos Étterem
4. Vadrózsa Étterem
3. Tapassio
2. Flyby Steakhouse (Budaörs)
1. Andrássy Garden
Andrássy Garden -
Jetzin Attila /F&B manager/
"Köszönjük Nektek, hogy idén is velünk voltatok! 🎉
Óriási örömmel osztjuk meg Veletek, hogy a vendégek visszajelzései alapján a DiningCity Országos Étterem Hét keretén belül éttermünk ismét 1. helyezést ért el, ezúttal a 10.900 Ft-os kategóriában! 🌿✨
Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy immár második éve ilyen szeretettel és bizalommal fordultok felénk.
Köszönjük, hogy nálunk ebédeltetek vagy vacsoráztatok és a rengeteg pozitív értékelést!
Ez a siker a mi csapatunk elhivatott munkájának és a Ti támogatásotoknak a közös eredménye.💚
Szívből köszönjük, hogy velünk vagytok és szeretettel várunk vissza Benneteket új ízekre, élményekre és pillanatokra az Andrássy Gardenben! 🍽️”
**********************************************************************
Budapest - TOP 5 a 8.900 Ft-os Prémium kategóriában:
5. Apacuka Kávéház Étterem
4. Il Pastaio Ristorante and Bar
3. Promontor Kertvendéglő
2. Macesz Bistro
1. The Station (Mercure Budapest Castle Hill)
The Station (Mercure Budapest Castle Hill) -
Asztalos Gergely /A’la Carte Manager/
„2022-ben először, 2025-ben hatodszor.
Köszönjük mindenkinek sokadszor!
Törekvésünk továbbra is a komplex éttermi élmény megvalósítása. Saját kreációkat és kortárs vagy tradícionális fogások inspirálta ételsorokat kínálunk. Nálunk hagyományteremtés lett a menüsor részletes bemutatásának koncepciója. Elsőnek lenni mindig nagy felelősség és mi büszkén helyezzük a hangsúlyt az őszinte, alapanyagcentrikus, felesleges extravaganciát nélkülöző prezentációra. Célunk modern, emlékezetes gasztronómiai élményt nyújtani, nyitottan minden újításra, amit a The Station köntösébe öltöztethetünk.”
*********************************************************************
Budapest - TOP 3 a 6.900 Ft-os kategóriában:
3. HedoBar & Kitchen (Pilisvörösvár)
2. A38 Bistro
1. Scruton Bistro and More
Scruton Bistro and More -
Páll Jennifer /étteremvezető/
„Köszönjük vendégeinknek a rengeteg pozitív visszajelzést, a kedves szavakat, amiket az Országos Étterem Hét alatt kaptunk. Óriási öröm számunkra, hogy az ő értékeléseik alapján éttermünk az első helyet szerezte meg kategóriájában.
Célunk és küldetésünk, hogy értéket teremtsünk és vendégeink feltöltődve, élményekkel gazdagodva távozzanak tőlünk. Úgy érezzük, hogy ez a visszajelzés is azt mutatja jó úton járunk és sikerül megvalósítanunk céljainkat.
Hatalmas köszönet jár a Scruton V.P. csapat minden tagjának a lelkesedésért, a kitartó munkáért és a szenvedélyért, amivel ezt a sikert együtt elértük.
Azoknak pedig, akik lemaradtak az Étterem Hétről, szeretettel várjuk az Étterem Hét EXTRA programon november 14–23. között, ahol újra megkóstolhatják a menüt, amely elnyerte vendégeink tetszését.”
**********************************************************************
Országos lista - TOP 3 a Michelin ajánlott kategóriában:
3. Góré Étterem (Kisharsány)
2. Kistücsök Étterem – Food & Room**** (Balatonszemes)
1. A Konyhám Stúdió 365 (Fonyód)
A Konyhám Stúdió 365 (Fonyód) -
Szikra Gabriella /Séf/ és Renczés Gábor /tulajdonosok/
„Győzelmi nyilatkozat – DiningCity 2025 Őszi Országos Étterem Hét
Óriási megtiszteltetés és szívből jövő hála! A vendégeink értékelései alapján a Konyhám Stúdió 365 az 1. helyezést érte el a Budapesten kívüli, Michelin-ajánlással rendelkező éttermek menü kategóriájában!
Ez a díj nem csupán egy rangos elismerés. Ez a visszajelzés arról, hogy a vendégeink érzik és értékelik mindazt a szeretetet, kreativitást és szakmai alázatot, amelyet minden egyes tányérba beleteszünk. A termelőink, beszállítóink és fantasztikus csapatunk nélkül mindez nem születhetett volna meg.
Köszönjük, hogy velünk ünnepeltétek az őszi gasztronómiai kalandot! A siker számunkra azt jelenti, hogy továbbra is a legmagasabb szinten szolgálhatjuk a Balaton szerelmeseit, és friss, szezonális alapanyagokból alkothatunk új élményeket Fonyódon.
Ez a helyezés a Tiétek is.
Találkozzunk továbbra is ott, ahol a jó ízek születnek: a Konyhám Stúdió 365-ben!”
**********************************************************************
Országos lista - TOP 3 a 10.900 Ft-os Exkluzív kategóriában:
3. Echo Restaurant & Cafe (Tihany)
2. Mamámtól tanultam by Palace Bistro (Szombathely)
1. La Vie Gourmet Restaurant (Hévíz)
La Vie Gourmet Restaurant (Hévíz) -
Borda Attila /Executive Séf/
„Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a La Vie Gourmet Étterem elnyerte az első helyet a Budapesten kívüli éttermek Exkluzív kategóriájában, vendégeink visszajelzései alapján.
Ez a díj nemcsak a miénk, hanem mindenkié, aki részese volt ennek az útnak: a csapaté, akik nap mint nap szenvedéllyel dolgoznak; a helyi termelőké, akik minőségi alapanyagokkal inspirálnak minket; és mindenekelőtt a vendégeinké, akik értékelik és támogatják a munkánkat.
Köszönjük, hogy hisznek és hittek bennünk! Ez a siker arra ösztönöz, hogy még magasabb szintre emeljük a gasztronómiai élményt Hévízen és azon túl is.
Köszönjük a bizalmat, és szeretettel várjuk Önöket a La Vie Gourmet Étteremben, Hévízen!”
**********************************************************************
Országos lista - TOP 3 a 8.900 Ft-os Prémium kategóriában:
3. A Bárány Étterem és Szálláshely (Edelény)
2. Novo Square Étterem - Novotel Hotel (Szeged)
1. Lavender Terasz (Balatonvilágos)
Lavender Terasz (Balatonvilágos) -
Németh Andrea és Schwendtner Péter /tulajdonosok/
„Nem szükséges több, csak a maximum…
Sablonos lenne köszönetekkel telerakni újból ezt a “köszönő” írást. A Lavender Team most is “csak” azt tette, teszi amit mindig: tudatosan, szívvel-lélekkel végezte, végzi a munkáját, aminek - még ebben a nagyon erős mezőnyben is- ismét meg lett az eredménye.
Véleményünk szerint továbbra is figyelmet érdemel minden olyan -hozzánk hasonló- vállalkozás, ami ebben a furcsa gazdasági helyzetben sem ad alább a minőségből csak azért, mert most az “olcsóra” van elsősorban igény. Erre szeretnénk továbbra is bíztatni minden kedves olvasót és ezen éttermek nevében is szeretnénk hálánkat kifejezni azoknak a gasztronómiát szerető Vendégeknek, akik újra és újra élményként élik meg a nálunk eltöltött időt értékelve igyekezetünket, amit az Ő elégedettségük elérésére teszünk.
Szeretettel várjuk továbbra is Önöket Balatonvilágoson, a Lavenderben!”
**********************************************************************
Országos lista - TOP 3 a 6.900 Ft-os kategóriában:
3. Lokalista (Nagykanizsa)
2. Il Baffo by Avalon (Miskolc)
1. Kozárdi Kamra (Kozárd)
Kozárdi Kamra (Kozárd) -
Bartucz Éva és Bartucz Pál /tulajdonos/
„Amikor megnyitottuk a Kozárdi Kamrát, rajtunk kívül senki sem bízott a sikerben. Az idő, az eltökéltség és a szaktudás mára minket igazolt.
Hiszünk a klasszikus vendéglátásban, amiben a vendég a kimagasló minőség mellett otthonosan érezheti magát. Számunkra minden vendég (és a szabadon élő nyulak is) fontos. Éttermünkben a központi helyen lévő kandalló a szeretetet és az összetartozást jelképezi.
Hála és köszönet kedves vendégeinknek, akik képesek akár több száz kilométert is autózni azért, hogy megkóstolhassák a gondos kezek, a szakma és a palóc konyha szeretetével összeállított fogásainkat. A palóc szív és lélek adják a konyhánk autentikus ízvilágát.
Hála és köszönet kollégáinknak, akik hittek az általunk megálmodott koncepcióban és folyamatosan képesek saját magukat túlszárnyalni. Az idei évben megmutatták mindazt, amit mi itt Nógrádban a hazai gasztronómiában névjegyként szeretnénk letenni.
Hála és köszönet Márfi Gábor vezető séfnek, aki tapasztalattal és mérnöki precizitással vezeti a konyhát és gondoskodik az ízek maximális összhangjáról.
Látogassanak meg minket a DiningCity Étterem Hét Extra hetében is 2025. november 14-23. között.”
GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)
Étterem Hét 'EXTRA':
November 14-23. között a DiningCity megrendezi az Étterem Hét 'EXTRA' programot, mely keretében még extra 10 nap erejéig tudják a Vendégek kipróbálni az októberi Étterem Hét közönségdíjas éttermeinek győztes, 3 fogásos menüajánlatait, méghozzá változatlan árakon!
A menük és az árak tehát ugyanazok lesznek, mint az októberi héten.
Asztalfoglalás november 5. (szerda) reggel 6.00-tól kizárólag a
www.etteremhet.hu oldalon keresztül érvényes.
Szólj hozzá!
Címkék: étteremhét étterem hét Étterem Hét ettemer het etterem het Étterem hét etteremhet
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
