2014.10.15. 15:33
Étterem Hét -> 2. nap (vacsora) - Almárium Bisztró
Fotós bemutató az Étterem Hét különböző fogásairól!
A 2. nap az Almárium Bisztróban vacsoráztunk 4-en, és amiket kóstoltunk...
Az előételek előtt kaptunk meglepetés fogásként:Amouse Bouche (szarvasgomba olajban pácolt házi gomolya)
Előételek:Sous-vide kacsamáj Richelieu, karamellás kalács
Mangalica sonka sushi, zöld fehér torma
Főételek:Mentás gyöngyös mell, sütőtök-cékla
Szürke marha pofa, köles sörben, gyömbér lángos
Sous-vide rókagombás göngyölt nyúl, májával, paszternák ropogóssal
Desszertek:Rózsás sült csokoládé, kardamonos fügefagylalttal
Kapros-Szőlő lekváros barátfüle (laktóz mentes)
A vacsora után kaptunk egy kis ajándékzacskót, melyben két "tábla" kézműves csokoládét és 2 db logózott pálinkás poharat találtunk.
Ennél nagyobb volt a menüválaszték, de mi a fenti fogásokat gondoltuk érdekesebbeknek.
Szerintünk a 3 legjobb fogás: Kacsamáj Richelieu, marha pofa, sült csokoládé.
Asztalfoglalás (ha még van hely): www.etteremhet.hu
Látogatás dátuma: 2014. október 14.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.