2014.10.18. 15:06
Étterem Hét -> 5. nap (vacsora) - Bajai Halászcsárda
Fotós bemutató az Étterem Hét különböző fogásairól!
Az 5. nap a Bajai Halászcsárdában voltunk 8-an, és amiket kóstoltunk...
Figyelem! Az étteremben fix menük vannak, de mivel mi sokan voltunk így az előételt és a meglepetés kóstolót egy nagy tálon hozták ki nekünk.
Előételek + kóstoló:
Konyakos libamáj pástétom, friss zöldségekkel + ajándék HALTEPERTŐ kóstoló!
Tárkonyos szarvas raguleves
Főételek:
Füstölt pisztráng fokhagymás vajon pirítva balzsamecetes salátaágyon, citrom mártással
Bajai vegyes halászlé (ponty és harcsa szeletek, házi gyufatészta)
Parajos-gombás taglietelle mozzarella golyókkal, parmezán forgáccsal
Desszertek:
Mandulás túrógombóc pirítva, vanília-sodóval
Lángoló kecskeméti tejes pite házi baracklekvárral
Csokis-mákos bögrés süti eper lekvárral
Szerintünk a legjobb 3 fogás: libamáj, halászlé, csokis-mákos süti.
Asztalfoglalás (ha még van hely): www.etteremhet.hu
Látogatás dátuma: 2014. október 17.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.