2014.11.13. 15:45
Étterem Hét EXTRA a Vogue Hajón!
Fotós bemutató az Étterem Hét EXTRA különböző fogásairól!
A közönség által a 2. helyre megválasztott Vogue hajó-étteremben voltunk ketten és összesen 6 féle ételt kóstoltunk...
Előétel + leves:Tapas: Cukkinis sajttekercs, kacsa rillette, libamáj mousse kenyérlángossal és kerti zöldségekkel
Nyírségi borjúragu leves burgonyagombóccal és házi tejföllel
Főételek:Baconos szűzpecsenye steak burgonyával és ”Budapest” raguval
Supreme csirke bőrén sütve paradicsomos jázminrizzsel, pesztó mártással, grillezett cukkini szeletekkel
Desszertek:Csokoládé felfújt citromfüves meggyraguval
Szilvás tiramisu porcukorral hintve
Szerintünk a 3 legjobb fogás:
A tapas és a leves között nem tudtuk eldönteni, hogy melyik a jobb, mind a 2 fogás remek volt.
Ki kell próbálni mind a kettőt. :)
A főételek közül egyértelműen a szűzpecsenye vitte a pálmát, még úgy is, hogy a mi ízlésünkhöz képest kicsit tovább volt sütve a szűz. A nyárson egy szelet pirított libamáj is helyet foglalt -> ezt előzetesen nem írták az étlapra, így kellemes meglepetés volt.
A desszertek közül pedig a csoki felfújtat ajánljuk kipróbálni. Pont jól volt megsütve, ahogy belevágunk a kanállal rögtön elindul a „csokiláva”. Szuper lezárása volt a vacsoránknak.
A hajó terasz részén ültünk, ami körbe ablakos, panorámás. Van egy egyedi hangulata a fények, a zene és a kilátás miatt, főleg ha sok a vendég az étteremben.
Asztalfoglalás (ha még van hely): www.etteremhet.hu
Látogatás dátuma: 2014. november 10.
Szólj hozzá!
Címkék: vacsora vogue hajó étterem hét 3 fogás
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.