1_kep_2.jpgA 2015. október 12-18. közötti IX. Országos Étterem Hét rekord vendégszámmal zárult! Idén ősszel 24.000 Vendég foglalt asztalt a 121 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!

A megjelent Vendégek közül 3.300-an küldték el véleményüket a október 12-21. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2015. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 kategóriában.
(a toplistánál csak azokat a véleményeket vettük figyelembe, melyek mögött a rendszerünkben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont és darabszámát is számoltuk, illetve minden étterem esetében súlyoztuk az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)

Budapest - Pest megyei lista - TOP 10 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:
10. Trattoria Mamma étterem
9. Café Astoria Restaurant
8. La-Guna étterem és mori sushi
7. L.A. Bodegita étterem
6. VakVarjú vendéglő (BUDA)
5. Eiffel Bistro & Bar
4. VakVarjú étterem (PEST)
3. Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)
2. VakVarjú étterem (ÚJLIPÓT)
1. Manna lounge & étterem

2_kep_1.jpgManna lounge & étterem – Csigaházi Balázs (üzletvezető):
" Igyekeztünk idén ősszel is a maximumot nyújtani a minket választó Vendégeknek, a várva várt eredmény pedig nem maradt el.
2015. nyarától új szemlélettel vágtunk bele a terveink és céljaink megvalósításába, éppen ezért rendkívül büszkék vagyunk az őszi DiningCity Országos Étterem Héten elért 1. helyezésre, hiszen a Vendégek  visszajelzései alapján jó úton járunk. Az Országos Étterem Hét egy remek alkalom éttermünk számára, hogy megismerjenek minket, bízunk benne, hogy ezeket a Vendégeket a későbbiekben újra látjuk vacsorával egybekötött koncert estéken, Sunday Brunchon, egy családi vagy céges eseményen, akár egy esküvői vacsorán vagy a „csajos estéken”.
Köszönjük Vendégeinknek a pozitív visszajelzést és az 1. helyezést, még nagyobb lendülettel és lelkesedéssel folytatjuk csapatunkkal a munkát!”

 

Budapest - Pest megyei lista - TOP 5 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
5. Vogue hajó-étterem
4. Kárpátia Étterem és Söröző
3. Fuji japán étterem
2. Fire Churrascaria restaurant
1. La Perle Noire Restaurant and Lounge

3_kep_1.jpgLa Perle Noire Restaurant & Lounge – Szarvas Szilvia (tulajdonos):
"Óriási öröm számunkra sorozatban negyedszer elnyerni az „Étterem Hét legjobb Prémium kategóriájú étterme” díját.
Nagyon szépen köszönjük Vendégeinknek, hogy foglalásaikkal, és visszajelzéseikkel hozzásegítettek bennünket ahhoz, hogy elnyerjük a közönségdíjat.
Munkatársaimmal elhivatottak vagyunk a minőségi vendéglátás iránt, és nagyon fontosnak tartjuk, hogy a modern gasztronómiára nyitott Vendégek nálunk megtapasztalhassák az aktuális kulináris újdonságokat.
A DiningCity Országos Étterem Hét keretein belül számos, felső kategóriás étterem állít össze olyan menüt, amelyből a Vendégek ízlésük szerint válogatva kóstolhatják meg az adott étteremre jellemző finomságokat. Néhány helyre mi is ellátogattunk, és örömmel tapasztaltuk, hogy a magyar vendéglátás reneszánszát éli, a tradicionális értékek megtartása mellett sok-sok új alapanyaggal és technológiai eljárással találkoztunk.
A La Perle Noire személyzete mindent megtesz a jövőben is azért, hogy a hozzánk betérő Vendégek minden alkalommal újdonságokkal találkozzanak és megtalálják azt a harmóniát, amire szükség van ahhoz, hogy egy étkezés élménnyé válhasson."

 

Országos lista - TOP 5 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:
5. Bistorant restaurant winebar (Szeged)
4. Karolina Fűszerkertje étterem (Tihany)
3. Malom Étterem (Miskolc)
2. zip's brewhouse (Miskolc)
1. Zsolnay étterem és kávézó (Pécs)

4_kep_zs.jpgZsolnay étterem és kávézó (Pécs) – Teleky Zoltán (tulajdonos):
"Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a legfontosabb zsűri, a Vendégek értékelései alapján egymás után harmadszor is a Zsolnay Étterem és Kávézó érdemelte ki kategóriájában a legjobb vidéki étterem címet!
Nincs jobb érzés annál, mint amikor egy fáradságos munkát siker koronáz: rengeteget készültünk a DiningCity Országos Étterem Hétre és most felszabadult örömmel olvasgatjuk Vendégeink elégedett visszajelzéseit.
Éttermünk minden munkatársa nevében köszönjük szépen a bizalmat, óriási erőt kaptunk ahhoz, hogy ezt a bizalmat nap mint nap megszolgáljuk!"

 

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
3. Végállomás Bistorant (Miskolc)
2. IKON Étterem (Debrecen)
1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

5_kepsz.jpgSzél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) – Prisztóka Tibor & Kormos Andrea (tulajdonosok) és a Staff:
"Kedves Vendégeink!
Örömmel értesültünk a jó hírről, hogy idén dupláztunk, vagyis március után októberben is, a vendégek éttermünket sorolták az első helyre!
Azért is nagy öröm, mivel mindenki ismeri, aki már átélte: ha az első randevú nagyon jól sikerült, a következő nagy valószínűséggel csalódást okoz...mert már túl nagy lesz az "elvárás".
Azért is nagy öröm, mert ennek a rendezvénynek is köszönhetően folyamatosan nő a törzsvendégeink száma.
És a legfontosabbak a visszatérő törzsvendégek, hisz az Ő ajánlásuk a legjobb reklám.
El kell tudnunk azt érni, hogy azt mondhassák barátaiknak, ismerőseiknek, ami a mi szlogenünk is egyben: "Ezt látni kell és kipróbálni".
Az elmúlt évek két második és most már három első helyezése megerősít minket a hitünkben, hogy a nehéz körülmények ellenére is érdemes a vendéglátásban dolgozni.
Megerősít hitünkben, hogy van olyan elismerés, ami fontosabb az önmagukat "gasztro" szakértőnek kikiáltók véleményénél.
Igen, van. A vendégek elismerése.
Akik naponta szavaznak. Jelenlétükkel.
Akik éttermünkben magukat otthon érezve, ismerősként, szinte családtagként térnek vissza családjukkal, barátaikkal, üzleti partnereikkel, vendégeikkel.
Megerősít hitünkben, hogy a természetes alapanyagok használata, a tradicionális ételkészítés, a természet ŐSZINTE színei, illata és ízei, valós értéket képviselnek, és értékes vendégkört vonzanak.
Saját készítésű boraink is hozzájárultak ehhez a sikerhez, melyek ételeinkhez hasonlóan tradicionális módon készülnek.
Az ételeink ízvilágába -szinte kivétel nélkül-, az elkészítésük során a receptúrában felhasznált  boraink is beépülnek.
Örülünk az elvárásoknak, melyeknek igyekszünk minden ismétlődő alkalommal megfelelni.
Örülünk az új kihívásoknak is, hisz ha ezeknek nem tudunk megfelelni, ez az újabb első hely sem született volna meg.
Ami mindehhez kell: elsősorban Önök, a vendégeink, és persze egy elhivatott, jó szakember gárda, akik a céljainkkal azonosulva alkotnak, nap, mint nap.
Gratulálok az összes résztvevő étteremnek, séfjeiknek, személyzetüknek, mert vállalták azt a kihívást, amit nagyon sokan nem mernek felvállalni, azt, hogy a vendég alkosson nyilvános véleményt a munkájukról.
Nekik is sok sikert kívánok, mert csak együtt tudjuk előbbre vinni hazánk éttermi kultúráját.
Köszönjük Vendégeinknek, köszönjük Kollégáinknak!"
 
GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://etteremkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr828025802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása