gyoztes.jpgA 2016. október 10-16. közötti XI. Országos Étterem Hét rekord vendégszámmal zárult! Idén ősszel 25.000 Vendég foglalt asztalt a 117 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!
A megjelent Vendégek közül 3.100-an küldték el véleményüket az október 10-22. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2016. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, 4 kategóriában.

(a toplistánál csak azokat a véleményeket vettük figyelembe, melyek mögött a rendszerünkben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont és darabszámát is számoltuk, illetve minden étterem esetében súlyoztuk az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)


Budapest - Pest megyei lista - TOP 10 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:
10. Macesz Bisztró
9. Olíva étterem
8. Nika étterem
7. Dunacorso étterem
6. Trattoria Mamma
5. Kaltenberg étterem & sörház
4. VakVarjú étterem /Újlipót/
3. Eiffel Bistro & Bar
2. Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)
1. Manna lounge & étterem

manna.jpgMANNA LOUNGE & ÉTTEREM – Csigaházi Balázs üzletvezető
"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a vendégek véleménye alapján ismét elsők lehettünk a DiningCity Országos Étterem Héten.
Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Manna Lounge & Étteremre, ezért hétfőtől-vasárnapig folyamatosan nagy leterheltség mellett kellett hozni az elvárt színvonalat mind az ételek, mind a kiszolgálás tekintetében. Hozzánk talán már nagyobb elvárással is érkeznek vendégek, így még fontosabb volt, hogy jól működjünk együtt csapatként.

Továbbra is egész évben arra törekszünk, hogy tökéletes minőséget produkáljunk, de a maximalizmusra törekvés mellett ne feledkezzünk meg arról, hogy akár üzleti vacsoráról, céges rendezvényről, esküvőről, vagy vasárnapi Sunday Brunch programról van szó, végeredményben Vendégeink azért jönnek, hogy jól érezzék magukat.

Reméljük, ez a siker kihat az elkövetkezendő időszakra és egyre többen lesznek kíváncsiak a Manna Lounge & Étteremre.
Köszönjük szépen Vendégeinknek, hogy szavazataikkal hozzá segítettek bennünket az első helyezéshez, mely nagy inspirációt jelent az egész csapatnak abban, hogy tovább fejlődjünk."
 


Budapest - Pest megyei lista - TOP 5 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
5. Alcazar étterem
4. Budapest Bisztró
3. Mészár Steak Kitchen
2. La Perle Noire restaurant and lounge
1. Fire Churrascaria Steakhouse

fire.jpgFIRE CHURRASCARIA STEAKHOUSE – Bányai Péter étteremvezető
"Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a DiningCity Étterem Hét alatt közel 400 fő vendég választotta éttermünket és az elmúlt évek sorozatos második helyezése után az idén a visszajelzések és értékelések alapján sikerült elnyernünk a megtisztelő „Étterem Hét legjobb étterme” díjat.
A DiningCity Étterem Hét jó alkalmat biztosít arra, hogy a vendégek szabadon válasszanak a programban részt vevő éttermek különleges, kedvező áru menüi közül, és a program ideje alatt akár több éttermet is kipróbáljanak. A kedvező ártól függetlenül - a menü összeállításánál - kifejezetten törekedtünk a magas minőségre, az igényes tálalásra, az adagok megfelelő mennyiségére, és nem utolsó sorban ugyanarra a figyelmes, kifogástalan szervizre, amivel naponta találkozhatnak nálunk a vendégek.

Éttermünk Magyarországon kuriózumnak számít, mivel kizárólag nálunk találkozhatnak a vendégek a churrascariával és a rodizió stílusú felszolgálással, ezért is örülünk, és büszkék vagyunk, hogy egy hét alatt ilyen sok vendéggel ismertethettük meg ezt a különleges világot, bízva abban, hogy sokan visszatérő vendégeink lesznek.
Minden nap azért dolgozunk, azért nyitjuk ki éttermünk ajtaját, hogy élménnyé varázsoljuk a gasztronómiát és feledhetetlenné tegyük a nálunk töltött időt.

Köszönjük a DiningCity-nek a kezdeményezést, a többi étteremnek a részvételt, a vendégeknek a sok-sok pozitív visszajelzést, valamint kollégáinknak a megfeszített munkát.
Bízunk benne, hogy az idén megszereztük, de jövőre meg is tartjuk az „Étterem Hét legjobb étterme” díjat."
 


Országos lista - TOP 5 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:
5. Bistorant restaurant winebar (Szeged)
4. Bori Mami étterem (Gyöngyös)
3. Zsálya Bisztró (Eger)
2. Malomkert Sörház (Veszprém)
1. Zip’s brewhouse (Miskolc)

zips.jpgZIP’S BREWHOUSE (MISKOLC) – Vékony Balázs konyhafőnök
"Nagyon örülünk hogy sikerült első helyen végeznünk a vendégek megtisztelő szavazatai alapján.
Első alkalommal végeztünk első helyen és a jövőben mindent megteszünk annak érdekében, hogy ebből hagyományt teremtsünk!

Szeretnénk megköszönni hogy ilyen szép számban bizalmat szavaztak nekünk és bízunk benne hogy legközelebb is szép számmal látogatnak el hozzánk az Étterem Hét keretein kívül is!
Továbbra is igyekszünk a lehető legnagyobb odafigyeléssel vendégül látni a hozzánk ellátogató, minden kedves vendégünket. Köszönjük!!!"
 


Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
3. IKON étterem (Debrecen)
2. Végállomás Bistorant (Miskolc)
1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

szel.jpgSZÉL FIAI FOGADÓ (NYÚL) – Prisztóka Tibor & Kormos Andrea tulajdonosok és a Staff
"Kedves Vendégeink & Kedves DiningCity Csapat!
Örömmel értesültünk a jó hírről, hogy miként a múlt évben, akként ez évben is mindkét Étterem Hét rendezvényen dupláztunk...
Tisztelt Vendégeink az elmúlt években egymást követően 5.-ik alkalommal is éttermünket sorolták az első helyre!
A köszönet kollégáinknak is jár, ahogy az összes olyan étterem tulajdonosnak és az ott dolgozóknak is, akik szívüket, lelküket, tudásukat adták ahhoz, hogy a vendégek újra szeressenek vendéglőbe, étterembe járni.
Ahogy fontos újból kiemelnem, a résztvevő éttermek a vendégek értékelését az arcukkal vállalják.
Ha hibázunk, azt is. A vendégeink visszajelzése fontos, hogy tudjuk mit kell jobbá tennünk, ez a folyamatos fejlődés alapja.
Többet ér ezen dolgozni, mint egy-egy kritikus vendég értékelést követően azt mondani: a kritikát és az ezzel járó nyilvánosságot nem vállaljuk.
Pedig az számunkra evidencia, hogy a vendég vélemények a legfontosabbak, hisz az Ő ajánlásuk a legjobb reklám.

Azon dolgozunk, és el kell tudnunk azt érni, hogy vendégeink mondhassák barátaiknak, ismerőseiknek, ami a mi szlogenünk is egyben: "Ezt látni kell és kipróbálni".

Megerősít bennünket ez abban, hogy ehhez talán közel járunk.
Megerősít hitünkben, hogy van olyan elismerés, ami fontosabb a szakácssipkás, csillagos vagy egyéb értékeléseknél.
Akkor, amikor még éppen megnyitott, vagy még engedéllyel sem rendelkező éttermek csillagot tűzhetnek a hajtókájukra, akkor elgondolkodik a szakma, mi ebben az érték?
Az igazi érték a vendégek elismerése, akik naponta szavaznak. Jelenlétükkel.
Az összes vidéki étterem közül a legnagyobb vendéglétszámot értük el, várostól távol, fenn, egy varázslatos szőlőhegyen, pincesoron.
Nekünk ez az igazi SIKER.
Megerősít hitünkben, hogy a természetes alapanyagok használata, a tradicionális ételkészítés, a természet ŐSZINTE színei, illata és ízei, valós értéket képviselnek, és értékes vendégkört vonzanak.

Saját készítésű boraink is hozzájárultak ehhez a sikerhez, melyek ételeinkhez hasonlóan tradicionális módon készülnek.

Az ételeink ízvilágába -szinte kivétel nélkül-, az elkészítésük során a receptúrában felhasznált boraink is beépülnek.

Örülünk az elvárásoknak, melyeknek igyekszünk minden ismétlődő alkalommal megfelelni.
Köszönjük vendégeink, köszönjük a szervezői munkát végzőknek, köszönjük a kollégáknak!
Márciusban újból találkozunk!"


 
GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://etteremkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr3911840093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása