emile_1.jpgA reggeli a nap legfontosabb étkezése szerintem (és más okos szakember szerint is).

Ezúttal egy nagyon szép helyen, a Gerbeaud csoporthoz tartozó Émile Budapestben jártunk, ahol csodaszép kertben, igazi idilli környezetben fogyasztottuk el a finom reggelinket.

emile_2.jpg

emile_3.jpg

emile_4.jpgEgy sonkát, szalámit, hazai sajtokat, zöldségeket, házi sült libamájkrémet valamint buggyantott tojást tartalmazó magyaros ízelítő tállal és egy minden földi jóval megspékelt rántottával indítottuk a napot. Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy a hidegtál vagy a lazacos, sajtos, spenótos rántotta ízlett jobban. Mondjuk utóbbit ugyan folyósra kértem, de megértettem, hogy kellett némi szilárdság, hogy ilyen szép formásan tudják találni.

emile_5.jpg

emile_7.jpg

emile_6.jpg

Elegáns, stílusos hely, főleg a belső termek, nem is meglepő, hogy a tolluk is vastagon fog. De a minőség vitathatatlan. Egyszer biztosan érdemes kipróbálni.

A reggelin túl elérhető náluk egy komoly süteményválogatás is, és persze mivel az Émile vasárnap és hétfő kivételével 22.00-ig van nyitva, így ebédelni és vacsorázni is tudunk náluk. Legközelebb mi is tovább próbálgatjuk a kínálatot. :)

Émile Budapest
1026, Budapest, Orló utca 1.
/Nyitókép: Émile Budapest Fb oldala; a többi képet GasztroSzuzi csinálta./

Szerző:
GasztroSzuzi

Látogatás dátuma: 2018. június

A bejegyzés trackback címe:

https://etteremkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr514055676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása