rwblog.jpgA 2019. október 7-13. közötti XVII. DiningCity Országos Étterem Hét ismét kiváló vendégszámmal zárult! Összesen 133 résztvevő étteremben próbálhattak ki a Vendégek különleges, 3 fogásos menüajánlatokat.
Köszönjük mindenkinek a részvételt és az érdeklődést!
A megjelent Vendégek közül 2.835-en küldték el véleményüket az október 7-17. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdetjük a 2019. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, több kategóriában.

(a toplistánál csak azokat a véleményeket vettük figyelembe, melyek mögött a rendszerünkben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont és darabszámát is számoltuk, illetve minden étterem esetében súlyoztuk az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)

Budapesti lista - TOP 3 étterem az 5.900 Ft-os Exkluzív kategóriában:
3. Traktor Farmfood Restaurant
2. MészárSteak Kitchen
1. Manna Lounge & Étterem

manna19_10.jpgManna Lounge & Étterem - Ferró Péter és Csigaházi Balázs /étteremvezetők/
„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a vendégek véleményük alapján számos top étterem közül ismét minket választottak az exkluzív kategória legjobbjának.
Éttermünkben továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi vendéglátásra és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a nálunk eltöltött idő valódi élménnyé váljon.
Szeretnénk kiemelni a teljes személyzet munkáját, akik igazi csapatként végig koncentrálva nyújtották a maximumot nap mint nap.
Hisszük, hogy a Manna Lounge és Étterem Budapest egyik olyan gasztronómiai helyszíne, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni, legyen szó A la carte étkezésről, rendezvényről vagy vasárnapi Sunday Brunch programunkról.
Köszönjük szépen vendégeinknek, hogy szavazataikkal hozzásegítettek bennünket az első helyezéshez, mellyel visszajelzést adtak számunkra, hogy elismerik a munkánkat és számunkra ez a legnagyobb öröm.”

*************************************************

 

Budapesti lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
3. Imázs Thai & Japán Étterem
2. Zsolnay Kávéház - Radisson Blu Béke Hotel
1. Café 57 Restaurant

cafe_5719_10.jpgCafé 57 Restaurant - Áldási Péter /chef/
„Az idei évben kezdtük meg együttműködésünket a DiningCity csapatával, így külön örömmel tölt el bennünket, hogy a vendégek véleménye alapján éttermünket választották az Országos Étterem Héten a prémium kategória legjobbjának, és ezúton szeretnénk gratulálni a többi kategória győzteseinek is, és minden résztvevő étteremnek az elért eredményekhez.
A CAFE 57 Restaurant-ba betérő vendégeknek figyelmes és minden kívánságot kielégítő kiszolgálásban van részük.
Séfünk törekszik arra, hogy megújult menü kínálattal - hetente változó Business Menü-vel és havonta változó Chef Ajánlattal - várja a vendégeket, melyet moderált árakon, exkluzív környezetben fogyaszthatnak el.
Hatalmas köszönet jár kollégáinknak, akiknek az alázatos és lelkiismeretes munkája nélkül ez a siker nem jöhetett volna létre!
A visszajelzéseket köszönjük kivétel nélkül minden Vendégünknek, s köszönjük jobbító szándékú javaslataikat, hisz ezekből építkezhetünk!
Bízunk benne, hogy a ráadás héten résztvevők kivétel nélkül meg lesznek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, és visszatérő vendégekké válnak.
Szeretettel várjuk Önöket: CAFE 57 Restaurant vezetősége”

*************************************************

 

Budapesti lista - TOP 3 étterem a 3.900 Ft-os kategóriában:
3. Ciao Mamma Ristorante
2. Eiffel Bistro & Bar
1. Buda Gourmet Bistro

buda_gourmet19_10.jpgBuda Gourmet Bistro - Blaskó Mihály /üzletvezető/
„Kedves Vendégeink! Immáron másodszorra sikerült elnyernünk ezt a díjat. Először pontosan egy évvel ezelőtt örültünk felhőtlenül csapatunkkal ennek a helyezésnek. Aztán a tavaszi versenyen nem sikerült megvédeni a címünket. A sport területén is azt tartják, megvédeni vagy visszahódítani egy díjat talán nehezebb, mint először diadalmaskodni. Az összes Kollégám nevében mondhatom, arra törekedtünk a legjobb tudásunk szerint, hogy visszahódítsuk ezt a díjat. Fóti Tamás séf úr és csapata ismételten egy kiemelkedő, de nem túlgondolt menüt állított össze. A pályán dolgozó kollégáknak öröm volt a tányérokat kivinni és látni az elismerő pillantásokat. Mindezt úgy értük el, hogy éttermünk fő profilja nem ’a la carte’ hanem az úgynevezett ’all you can eat’ rendszer. Továbbra is abban hiszünk, hogy a szó legszorosabb értelmében ’vendégül látunk’ mindenkit, aki hozzánk betér. Ez az egyszerűség az, ami miatt egy oldott légkörben, kiváló háttérrel tudunk a vendégeink legnagyobb megelégedésére lenni. Köszönjük szépen a Bizalmat!”

*************************************************

 

Országos lista - TOP 3 étterem az 5.900 Ft-os Exkluzív kategóriában:
3. Rókusfalvy Fogadó (Etyek)
2. 67 Étterem (Székesfehérvár)
1. IKON étterem (Debrecen)

ikon19_10.jpgIKON étterem (Debrecen) - Thür Ádám az IKON Debrecen Séfje és csapata
„A közönségdíj és ami mögötte van...
Először is köszönet a vendégeinknek az elismerésért, és köszönet a DiningCity csapatának az őszi Étterem Hét megszervezéséért.
Hét éves volt idén az IKON Debrecen, hét éve próbálunk a magunk eszközeivel mi is valamit tenni a vidéki gasztrokultúra felvirágoztatásáért. Nem kell külön bizonygatnunk, hogy sok esetben vidéken, ha lehet még inkább nagyobb ez a kihívás, mint a fővárosban. Mégis örömmel tesszük, mert nincs annál jobb érzés, amikor ilyen visszaigazolást kapunk azoktól, akikért az IKON csapata a nap 24 órájában dolgozik.
Debrecen ma egy különösen erős és prosperáló város, ahol fontos, hogy minél több olyan hely legyen, ahol a főzés és az étkezés által közelebb kerülhetnek egymáshoz az emberek. Ehhez ’csak’ egy étterem kell, ahol friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgoznak, farmokról és kézművesektől vásárolnak, mert tudják és hiszik, hogy az alapanyag a legfontosabb. Ahol kedves és hozzáértő a személyzet. Ahol nyitva áll a konyha a vendégek előtt.
Egyre több olyan barátunk van, akiknek hozzánk hasonlóan csillog a szemük, ha a szívből jövő vendéglátásról beszélgetünk. Egy örömteli találkozás, ahol a válogatott minőségi magyar alapanyagokat és a hiteles vidéki magyar gasztronómiai palettát népszerűsíthetjük. Nekünk ezért fontos minden olyan visszajelzés, amit a szakmától és a vendégeinktől kapunk, mert tudjuk jó úton járunk!”

*************************************************

 

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
3. Kikelet Étterem és Kávézó (Pécs)
2. Lavender Terasz (Balatonvilágos)
1. Kistücsök étterem (Balatonszemes)

kistucsok19_10.jpgKistücsök étterem (Balatonszemes) - Csapody Balázs /tulajdonos/
„Az 1992 óta tartó működésünk során számunkra mindig az volt a legfontosabb, hogy a vendégeinknek a lehető legnagyobb élményt nyújtsuk. Mi mindig önmagunkhoz képest szeretnénk fejlődni. Hatalmas öröm, hogy ebben a kategóriában a vendégek értékelése alapján mi érdemeltük ki az első helyet. Nagyon fontosnak tartjuk az Étterem Hét kezdeményezést, mivel ilyenkor olyan vendégek is ellátogatnak hozzánk, akik még korábban ezt nem tették meg, ezáltal új vendégkört tudunk megszólítani. Az a tapasztalatunk, hogy ezekből a vendégekből nagyon sokan törzsvendégek lesznek. Ez pedig a vendéglátásban a legfontosabb dolog.
Köszönöm kollégáimnak a nagyszerű munkát, azoknak is, akik e fotón ezúttal nincsenek rajta!”

*************************************************

 

Országos lista - TOP 3 étterem a 3.900 Ft-os kategóriában:
3. Bistorant Restaurant Winebar (Szeged)
2. Malom Étterem (Miskolc)
1. Lokalista Bistro (Miskolc)

lokalista19_10.jpgLokalista Bistro (Miskolc) - Tóth Gábor /étteremvezető/
„Hatalmas örömöt és büszkeséget okozott az, hogy a Lokalista Bistro 1. helyezést ért el kategóriájában az Országos Étterem Héten!
Ezt a helyezést kifejezetten nagy elismerésnek tekintjük, mivel ezt közvetlen tapasztalataik alapján maguk a vendégek szavazták meg és nincs is ennél hitelesebb visszajelzés számunkra! Főképp azért, mert az Étterem Hét menüsorunk nem egy erre az eseményre kreált ajánlat volt, hanem aktuális étlapunkról kínáltuk.
Köszönetet szeretnénk mondani a Lokalista Bistro minden munkatársának, amiért szívvel-lélekkel végzik napi munkájukat. Ez az eredmény minősíti mind a konyhán dolgozó, mind a felszolgálók munkáját és annak összhangját.
Továbbá szeretnénk köszönetet mondani üzletünk minden vendégének is, akikért érdemes reggelente kinyitni, olykor éjszakába nyúlóan dolgozni, azoknak, akik akár minden nap megfordulnak nálunk és azoknak is, akik most jártak nálunk először.
Ha szavazhatnánk, mi is a maximális pontszámot adnánk a hozzánk érkezőknek, hisz számunkra ők az igazi Lokalisták!”

*************************************************

 

Különdíjak kategóriák szerint lebontva

5.900 Ft-os Exkluzív kategória:
- Legjobb konyha: Halászbástya Étterem
- Legjobb kiszolgálás: Solier Cafe (Gödöllő)

4.900 Ft-os Prémium kategória:
- Legjobb konyha: Apacuka Kávéház Étterem
- Legjobb kiszolgálás: Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel Budapest)

3.900 Ft-os kategória:
- Legjobb konyha: Émile
- Legjobb kiszolgálás: Aranyhal Vendéglő

GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)

Étterem Hét 'EXTRA':
November 4-10. között a DiningCity megrendezi az Étterem Hét 'EXTRA' programot, mely keretében még egy extra hét erejéig tudják a Vendégek kipróbálni az októberi Étterem Hét közönségdíjas éttermeinek győztes, 3 fogásos menüajánlatait, méghozzá változatlan árakon!
A menük és az árak tehát ugyanazok lesznek, mint az októberi héten.

 

Asztalfoglalás október 28. (hétfő) reggel 6.00-tól kizárólag a
www.etteremhet.hu oldalon keresztül érvényes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etteremkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr1215247072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása