orszagos_etterem_het_foto_1369602160.jpg_640x376

Kedves Olvasóink!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy 2013. májusától kezdve, a DiningCity csapata elindította az Étterem Kóstoló blog-ot!
Ez egy nagy lépés az életünkben, mert régóta vágyunk arra, hogy a DiningCity.com étteremajánló weboldalunkon túl még közelebb hozzuk az éttermeket hozzátok, még inkább betekintést tudjunk nyújtani az éttermek belső világába, illetve fontosnak tartjuk, hogy a valóban minőséget kínáló éttermeknek a kínálatát is bemutassuk mind képes, mind szöveges formában.

A blogon alapvetően minőségi éttermek kínálatából mutatunk be fogásokat, egy egyszerű de nagyon jó pizzától kezdve akár egy Michelin csillagos étterem vacsorájáig bezárólag; különböző éttermek, különböző ételeit, italait kóstoljuk és értékeljük.

Reméljük, hogy Ti is kedvet kaptok majd ezekhez az éttermekhez és fogásokhoz, illetve kellemes élményekkel gazdagodtok általunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://etteremkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr375319508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása